Andries geinterviewd door de EO voor Radio Uzima

Op 6 en 13 januari 2007 om 20:30 uur zal een interview met Andries te beluisteren zijn op Radio 5 bij de EO. EO Metterdaad Radio zal een actie doen om de radio studio van Radio Uzima af te bouwen. Zie voor meer informatie over Radio Uzima, waar Andries bestuurslid van is, op www.radio-uzima.org.

Het EO interview met Andries is hieronder te beluisteren.

 

Gomarus College zamelt geld in voor Tanzaniaanse wezen

De studenten VMBO van het Gomarus College in Groningen gaan geld inzamelen voor een aantal projecten van mensen die wij in Tanzania hebben leren kennen.

Op 18 t/m 20 december zullen de studenten door allerlei activiteiten geld inzamelen voor de goede doelen in Dodoma. De activeiten varieren van fietskilometer sponsoring, hamburgers verkopen, tot het bij opbod verkopen van meegebrachte artikelen. Andries mag de scholieren in deze 3 dagen tijdens 18 (!) lessen alles vertellen over Tanzania, Dodoma en de projecten. Zie ook de speciale project pagina's voor meer informatie.

 

Familie Dag

Op zaterdag 16 september waren de neven en nichten De Jong samen voor een gezellige dag samen. Het was goed om elkaar weer te ontmoeten na zo'n lange tijd. Op de site van Neef Henk zijn foto's van de dag te vinden.

Familie de Jong

De slide show met prachtige oude foto's kun je downloaden (klik rechtermuis knop en dan Opslaan Als).